Caută
Caută
Close this search box.

Scanerul Biophotonic S3 Pharmanex

Scanerul Biophotonic Pharmanex

Tu ce scor ai?

Scanerul Pharmanex Biophotonic este un instrument de înaltă tehnologie care masoara in mod neinvaziv cantitatea de carotenoide, oferind rezultatul in 30 de secunde.

Scanerul Biophotonic Pharmanex

Scanerul folosește tehnologia Spectroscopiei Raman, o tehnologie premiată cu Premiul Nobel și adaptată pentru măsurători biologice, care a devenit o disciplină susținută de ani de cercetare. Sir C. V. Raman, a castigat Premiul Nobel in Fizica in 1930 pentru descoperirea Raman Light Scattering (Raspandirea Luminii Raman)

Scanerul Pharmanex biophotonic oferă utilizatorilor Scorul Carotenoid al Pielii (SCS)

Scanerul Biophotonic Pharmanex

Scorul Carotenoid al Pielii (SCS) este un indicator al nivelului de carotenoide din piele.

Vă recomandăm să vă scanați la fiecare 6-8 săptămâni pentru a putea verifica dacă aveți un consum adecvat de nutrienți care conțin carotenoide.

Scorul reflectă obiceiurile de lungă durată ale unui stil de viață și nu poate suferi modificări semnificative în timp de câteva ore sau câteva zile.

Scanerul Biophotonic Pharmanex

Surse de antioxidanti

JVi Nu Skin sirop bogat in vitamina c

Un amestec de 12 fructe si legume intr-o singura sticla.

Bogata in carotenoizi.

Contine Vitamina C si Cuprul contribuie la protectia celulelor impotriva stresului oxidativ si la functia normala a sistemului imunitar.

Vitamina C contribuie la formarea colagenului.

LifePak+ va va aduce o cantitate importanta de vitamine si minerale necesare care vor tinti 9 functii importante ale organismului dumneavoastra:

1. Functia cognitiva.
2. Sanatatea pielii.
3. Protectia retelei antioxidante.
4. Sanatatea oaselor.
5. Vederea.
6. Sanatatea cardiovasculara.
7. Sustinerea sistemului imunitar.
8. Metabolismul.
9. Functia Tiroidei.

Beneficii LifePak si Marine Omega Pharmanex Nu Skin

Includeți LifePak®+ sau JVi® în consumul dumneavoastră pentru minim 3 luni consecutive , in dozele recomandare și observați creșterea SCS-ului! Lăsaţi Scanerul Pharmanex® BioPhotonic să vă ofere dovadă imediată a nivelului scorului carotenoid şi observaţi diferenţa măsurabilă. În cazul în care nu observaţi o creştere a SCS după 90 de zile de consum al unuia dintre produsele menţionate mai sus, în dozele indicate, compania va va returna banii plătiţi pentru acel produs.

Programati-va pentru scanare

[contact-form-7 id="23707" title="Scanner"]