Caută
Caută
Close this search box.

Dispozitivele Nu Skin

Dispozitive Anti-Aging Nu Skin

Dispozitive Anti Aging

Portofoliul Nu Skin se mândrește cu diferite dispozitive de îngrijire a pielii care sunt utilizate în confortul propriei case. Nu Skin a fost clasat – pe piața de sisteme de înfrumusețare – numărul 1 din lume in 2017 și 2018 de către Euromonitor International Ltd. Fiecare dintre dispozitivele de îngrijire a pielii Nu Skin oferă o varietate de beneficii, de la anti-îmbătrânire (reducerea aspectului liniilor fine și a ridurilor) la curățare. Mai jos, veți găsi scurte descrieri ale fiecărui dispozitiv și modul în care acestea pot indeplini nevoile dvs. de îngrijire a pielii. 

ageLOC Galvanic Spa

 

ageLOC Galvanic Spa

Nu Skin a lansat primul său sistem spa la domiciliu în 2001, în urmă cu aproape 20 de ani! Această primă ediție a Spa-ului Galvanic a fost un sistem anti-îmbătrânire in premieră si a eliminat necesitatea unui estetician profesionist. A fost conceput pentru a funcționa cu geluri conductoare care oferă etape de pre-tratament și tratament. 

Actualizările sistemului Galvanic Spa au continuat să aibă loc in irmatorii ani. În 2004, au fost oferite capete conductoare interschimbabile, extinzând linia de produse pentru a include alternative de folosire pe corp. Apoi, în 2007, un alt cap de conductor a fost lansat pentru a viza zone mai mici. În 2010, ediția ageLOC a Galvanic Spa a fost dezvoltată pentru a beneficia de tehnologia ageLOC cea care va deveni disponibilă în această linie de produse.

ageLOC LumiSpa

 

ageLOC LumiSpa

Spargând toate matrițele, ageLOC LumiSpa a asaltat piața în 2017. Acest sistem de curățare si tonifiere a tenului este unica. Gelurile de tratament special formulate, curăță delicat și eficient pielea. Această tehnologie unică nu numai că exfoliază delicat pentru reînnoirea pielii, dar poate oferi și o curățare mai profundă și purificantă și poate ajuta porii să pară mai mici. Masajul pielii a fost, de asemenea, unul dintre beneficiile vizibile ale pielii, cum ar fi densitatea și volumul îmbunătățit al pielii.
LumiSpa oferă strălucire, claritate, catifelare și netezime într-o singură etapă de curățare. Impreuna cu gelurile pentru diferite tipuri de piele – grasă, normală până la mixtă, uscată, sensibilă și cu tendințe acneice – cu capete de tratament diferite, LumiSpa ofera o experiență personalizată.

ageLOC Boost

 

ageLOC Boost

Avand la baza dezvoltarea mai multor dispozitive, Nu Skin lanseaza ageLOC Boost în 2020.
Acest dispozitiv de imbunatatire a frumuseții, lumineaza, optimizează tonusul si frumusețea naturală a pielii. Gelul recomandat asigură o conductivitate adecvată cu dispozitivul, oferind în același timp o piele mai puternică și mai strălucitoare.
ageLOC Boost este conceput pentru inlatura semnele timpurii ale îmbătrânirii și pentru a scoate în evidență frumusetea unui ten intinerit.

Cu atât de multe opțiuni, ar putea fi greu să știți care dispozitiv este cel mai potrivit pentru dvs. Iată câteva sfaturi utile cu privire la diferențe.

ageLOC Galvanic Body Trio

ageLOC Galvanic Body Spa

Atunci când sunt folosite ca un sistem, ageLOC Body Shaping Gel utilizat de trei ori pe săptămână împreună cu ageLOC Galvanic Body Spa şi ageLOC Dermatic Effects utilizate de două ori pe zi, pot avea un impact pozitiv asupra aspectului grăsimii şi al celulitei pe partea superioară a braţului, partea inferioară a abdomenului şi în zona coapselor şi a feselor începând cu săptămâna 8, îmbunătăţindu-se până în săptămâna 12.

 

ÎNȚELEGEREA BENEFICIILOR DISPOZITIVELOR ageLOC NU SKIN

DISPOZITIV DE CURĂȚARE

ageLOC LumiSpa: este cel mai bun mod de a începe rutina de îngrijire a pielii.
Chiar nu contează varsta, toată lumea trebuie să-și curețe fața, dimineata si seara!

DISPOZITIVE ANTI-ÎMBĂTRĂNIRE

1. ageLOC Galvanic Spa System: utilizat impreuna cu mai multe produse de ingrijire, pentru diferite zone țintă. În cazul în care vă preocupă incetinirea îmbătrânirii, acest dispozitiv vă poate ajuta.

Acest sistem de tonifiere care ajută la conturarea pielii feței, este considerat un sistem anti-îmbătrânire revolutionar care tonifică pielea. Are capete interschimbabile, specifice fiecarei zone: pentru fata, în jurul zonei ochilor, bărbie / linia maxilarului, frunte, scalp.

2. ageLOC Boost: dacă inca nu sunteti interesati de tratamentele anti-îmbătrânire, vi se potriveste.
A fost dezvoltat pentru generația tânără care doreste să-și mențină aspectul tânăr. Utilizat împreună cu gelul specific va va ajuta la păstrarea trasaturilor tinere, a fermitatii și a strălucirii pielii.

Cu atât de multe opțiunii, este ușor să intelegeti de ce Nu Skin are asigurat primul loc in clasamentul dispozitivelor de infrumusețare din propria casa.

Indiferent de nevoie sau de ceea ce doriți să imbunatatiti la nivelul pielii, Nu Skin are un dispozitiv pentru dvs.

DISPOZITIV PENTRU CORP

ageLOC Galvanic Body tintește sursele îmbătrânirii pentru a menține aspectul tineresc al pielii și pentru a reduce efectul îmbătrânirii. Ajută la reducerea apariției celulitei, oferind un aspect conturat și mai ferm al pielii.

 

 

Articol tradus in limba romana.

Sursa: https://www.nuskin.com/content/corpcom/en_US/thesource/skincare/nu-skin-s-skin-care-device-portfolio.html

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *